-
Сертификат соответствия UA0.YT.050505-21Материал корпуса Black steelСпособ нагрева Electric (universal)Минимальная загрузка From 1 jar and more
- In Stock
All autoclaves we manufacture undergo pressure testing.
First test occurs immediately after welding is completed. At this stage, the autoclave is tested at a pressure of 3 atm, ensuring the quality and tightness of all welded seams.
You can prepare a wide range of dishes in an autoclave that you may not have even thought of.
We will help you choose the right autoclave. We will discuss the pros and cons of each model. We will select the best option based on your needs and budget.
Contact us. We respond to inquiries within 5-10 minutes during business hours.
According to statistics, in 95 out of 100 inquiries, we find and select the right product.
Question from Вікторія - 16/09/2024
- Доброго дня. Скажіть, будь ласка, каші з м'ясом в реторт пакетах, на який режим ставити( температура і час)?
А ще підкажіть, якщо вироби готові, такі як котлети, борщ, крученики і т.д теж в реторт пакетах(маса в пакеті 300-350гр),
який режим обирати, щоб зберігалась їжа без холодильника?
Our answer:
Вітаємо. Мясні продукти готуються обовязково при температурі 110 градусів. Час витримки - 40 хв. Якщо продукт попередньо вже був приготовлений то час витримки можна зменшити до 20 хв.
Question from Ірина - 13/06/2024
- Вітаю, який строк служби автоклава з чорного металу і чи є якісь особливості зберігання?
Our answer:
Доброго дня. Термін служби від 5 до 10 років. Захищати від вологи та зберігати в сухому місці.
Question from Вадим - 23/12/2023
- Доброго дня
Завантажив в автоклав 24 банки, водою залив так щоб над ними було 2 см води, тиск накачав 1 але при температурі 108 тиск доходить до 5, в чому може бути проблема
Our answer:
Доброго дня. В такому випадку потрібно звернутись до тех. підтримки, номери телефонів є в гарантійному талоні та паспорті. При 110 градусах тиск повинен бути в межах 4 атм.
Question from Александр - 10/03/2023
- Здравствуйте. Скажите, пожалуйста, можно ли одновременно (на один цикл) закладывать в автоклав, баночки разной вместимости, с однородным продуктом (к примеру мясные консервы, выполненные по разным рецептам...), если место позволяет уложить банки так, чтобы они были покрыты водой, как того требует инструкция по эксплуатации.
И ещё один вопрос. Примеряя двухлитровые банки, удалось поставить четыре штуки, в один ярус. Скажите, пожалуйста, можно ли таким образом проводить стерилизацию, или есть опасность, что какая-то из банок может лопнуть при нагреве???
Our answer:
Здравствуйте.
1. Да можно, но важно смотреть таблицу температурных режимов, если для всех тех банок и продуктов в них режимы одинаковые, то можно смело консервировать.
2. Можно ставить максимально плотно баночки, они не лопнут
Question from Петро - 16/12/2022
- Доброго дня.
Придбали ваш автоклав ЧЕ-42 electro, чи можна його всередині чимось намастити, щоб не ржавів (жир, харчова смола). Працює все на 5+. Дякую за відповідь.
Our answer:
Доброго дня. Не варто, адже після певного проміжку часу та активного використання метал почорніє та активна фаза корозіювання на цьому призупиниться, вода в автоклаві буде чиста. Якщо ви його покриєте якимось жиром, то весь час цей жир буде попадати Вам на банку, що не дуже приємно
Общие сведения | |
Страна производитель | Ukraine, Chernivtsi |
Сертификат соответствия | UA0.YT.050505-21 |
Материал корпуса | Black steel |
Способ нагрева | Electric (universal) |
Минимальная загрузка | From 1 jar and more |
Покрытие | Powder coating (heat resistant) |
Гарантия | 1 hour |
Capacity: | |
0.5л | 24 pcs. |
1л | 14 pcs. |
2л | 3 pcs. |
3л | 0 pcs. |
Технические характеристики | |
Мощность | 2 кВт |
Напряжение сети | 220 Вт |
Высота | 69 cm |
Диаметр | 32 cm |
Диаметр горловины | 15 cm |
Вес | 15 kg |
Объем | 30 liters |
Термометр | 150 С |
Рабочая температура | 110 С - 120 С |
Максимальная температура | 125 С |
Манометр | 6 atm |
Рабочее давление | 3,5 atm |
Максимальное рабочее давление | 6 atm |
Толщина стенки | 2 mm |
Толщина днищ | 3 mm |
Толщина горловины и крышки | 6 mm |
Нагрев до рабочей температуры | 80 min |