-
Сертифікат відповідності UA0.YT.050505-21Матеріал корпусу Харчова нержавіюча сталь - Aisi 304Спосіб нагріву Електричний (універсальний)Мінімальне завантаження Від 1 баночки і більше
- Є в наявності
3
Відключення світла? Думаєте, що електроавтоклав не працюватиме? А ось і ні! Наш автоклав універсальний – працює як від електрики, так і на відкритому вогні.
З широкою горловиною автоклавування стає ще зручнішим – Ви можете легко розмістити навіть 3-літрові банки, а догляд та миття автоклава не займатиме багато часу.
Боїтесь обпекти пальці, коли автоклав ще гарячий? Забудьте про це! Термостійкі силіконові накладки на ручки захищають від опіків і роблять перенесення автоклава максимально зручним.
Турбуєтесь про герметичність автоклава? Ми використовуємо спеціальну прокладку з харчового термостійкого силікону! Вона ідеально повторює форми фланця та кришки, забезпечуючи максимальну герметичність і надійність під час роботи.
Втомилися підіймати важкий автоклав, щоб злити воду? Не думайте про це! Наші автоклави мають зручний кран — тепер спускати воду легко і швидко.
Забудьте про незручні гайки! Тепер фіксація кришки автоклава відбувається без зайвих зусиль, адже ми розробили спеціальні термостійкі пластикові затискачі, які легко закрутити вручну.
Хочете більше вільного часу та не стояти над консервацією цілий день? Просто виставте час і температуру на блоці керування — і займайтеся власними справами. Електроавтоклав працює автономно, без потреби постійного контролю!
Хочете, щоб автоклав прослужив понад 50 років? Обирайте безпечну та зносостійку харчову нержавіючу сталь Aisi 304!
Шви, які не соромно показати сусідам! Всі наші автоклави проварені TIG зварюванням - це якісне напівавтоматичне зварювання в середовищі аргоново газу з піддувом як зовні так і всередині ємності.



Абсолютно всі автоклави нашого виробництва проходять перевірку під тиском.
Перший раз автоклави перевіряються відразу ж після закінчення зварювальних робіт. На цьому етапі автоклав перевіряють під тиском в 3 атм, що дає можливість переконатися в якості і герметичності всіх зварних швів.

В автоклаві можна готувати велику кількість страв, про які Ви могли навіть і не здогадуватись.
Помідори
Огірки
Тушонка
Компоти
Кабачкова ікра
Варення
Гриби
Риба та морепродукти
Згущонка
Курка
Овочі
Тушонка
Риба
Паштет

Підкажемо як правильно підібрати автоклав. Розберемо плюси та мінуси кожної моделі. Підберемо прийнятний варіант під Ваші потреби й бюджет
Зв'яжіться з нами.На запити відповідаємо в робочий час протягом 5-10 хвилин.
За статистикою в 95 зі 100 запитів ми знаходимо і підбираємо потрібний товар.
Питання від: Олег - 20.11.2025
- При вакуумуванні реторт пакетів потрібно накачувати первинний тиск в 1 атм чи вакуумувати реторт пакет як і банки з кришками твіст-оф?
Відповідь:
Ні, при роботі із реторт-пакетами створювати початковий тиск не потрібно
Питання від: Олег - 19.11.2025
- Якщо в автоклав А16 elektro влазить 16 банок по 0,5 літра, то скільки в нього можно закласти реторт пакетів 140х210/40 мм 350 мл?
Відповідь:
Насправді ми не заміряли саме такими реторт пакетами, але можемо орієнтуватись десь на 20-25 шт.
Питання від: Олег - 18.11.2025
- Якщо в мене в автоклаві датчик температури ставиться зверху то просто дотримуватися інструкцій при приготуванні, які йшли з автоклавом в комплекті, чи краще переслати Вам автоклав на переробку?
Відповідь:
Звісно, просто дотримуйтесь тих температурних режимів що вказані саме в інструкції до Вашого автоклава
Питання від: Олег - 14.11.2025
- Купував у Вас автоклав А16 elektro більше 2х років тому. Дуже ним задоволений. Є два питання коли буде блок керування під су-від, та як придбати накладки на ручки? Дякую
Відповідь:
Вітаємо.
1. Блок керування в розробці, очікуємо за пів року серійний випуск
2. Можна придбати у нас на сайті в розділі Комплектація
Питання від: Оксана - 07.11.2025
- Вітаю, Автоклавом вашим успішно користуюсь вже третій рік (А серії універсальний на 16б). Переважно працюю з реторт пакетами. Так зручніше. Питання таке: на одному із автоклавних роликів зовнішніх, не ваших, побачила, що блогер може використовувати автоклав як такий собі аля сувід, тобто він запаює вакумні пакети з мясом і рідиною, виставляє 90 градусів і 5,5 годин і після чого виймає пакети, і далі вже те, що зварилось при 90 гр. він розбирає і тусить по реторт пакетах і стерилізує на режимі мясо. Питання - чи можна на такому режимі використовувати мій автоклав? маю на увазі виставити 90 градусів і виставити 5 годин? Дякую.
Відповідь:
Вітаємо. Наразі ми розробляємо блок керування який дасть можливість зручніше працювати в режимі су-від. Наразі із тим блоком керування що у Вас, працювати можна, але там є обмеження в часі витримки. Потрібно буде його перезапускати коли вийде час
| Загальні відомості | |
| Країна виробник | Україна, м. Чернівці |
| Сертифікат відповідності | UA0.YT.050505-21 |
| Матеріал корпусу | Харчова нержавіюча сталь - Aisi 304 |
| Спосіб нагріву | Електричний (універсальний) |
| Мінімальне завантаження | Від 1 баночки і більше |
| Гарантія | 5 років |
| Місткість: | |
| 0.5л | 16 шт. |
| 1л | 7 шт. |
| 2л | 3 шт. |
| 3л | 2 шт. |
| Технічні характеристики | |
| Напруга мережі | 220 Вт |
| Потужність | 2 кВт |
| Висота | 44 см |
| Висота в зборі | 55 см |
| Діаметр | 32 см |
| Діаметр горловини | 17 см |
| Вага | 10 кг |
| Об'єм | 25 л |
| Термометр | 120 С |
| Робоча температура | 110 С - 120 С |
| Максимальна температура | 125 С |
| Манометр | 6 аТм |
| Робочий тиск | 3,5 аТм |
| Максимальний робочий тиск | 6 аТм |
| Товщина стінки | 1,5 мм |
| Товщина дна | по 2 мм |
| Товщина фланця та кришки | по 6 мм |
| Підігрів до робочої температури | 60 хв |
Оплачуйте замовлення при отриманні у відділенні «Нової пошти».
Оплата переказом на картку після підтвердження замовлення.
Миттєва оплата банківською карткою через захищений сервіс LiqPay.
Розстрочка через ПриватБанк — «Миттєва розстрочка».
Самовивіз і готівковий розрахунок у Чернівцях.
Готуємо рахунок-фактуру на юридичну особу чи ФОП.
Швидка доставка у будь-яке з 6000+ відділень по Україні.
Нова Пошта доставить ваше замовлення прямо до дверей.
Заберіть замовлення самостійно — район заводу «Кварц».