Часник конфі в автоклаві
- Легкий рівень
- Часник
- 2 порції
- 15 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт часник конфі
Часник конфі на зиму в автоклаві- універсальна страва з вишуканим смаком і безмежною користю. Консервований часник — це не звичайна консервація, а справжній кулінарний шедевр, який зберігає багатство смаку молодого часнику й користь. Часник відомий своїми антибактеріальними властивостями, що актуально в зимовий період. Після автоклавування він не лише отримує довготривале безпечне зберігання, а залишає в собі вітаміни та корисні речовини, які зміцнюють імунітет і покращують роботу серцево-судинної системи. Приготований в ароматній суміші олії, лаврового листа, чилі перцю, тим'яну та духмяного перцю, часник в автоклаві набуває ніжної текстури та витонченого аромату.
Намазка з часнику делікатна: гострота сирого часнику зникає, поступаючись місцем ніжному, солодкуватому присмаку з пряними нотками. Аромат страви багатий та насичений завдяки поєднанню олії з натуральними спеціями.
Часник конфі можна використовувати як основу для часникової намазки, яка смакуватиме до тостів, брускет чи крекерів. Або додавати в м'ясні страви, запечені овочі чи пасту. А ще конфі додають у соуси, салати, супи, що надає їм виразного смаку та аромату.
Часник в олії рецепти на 2 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Часник1кг
- Чилі1шт
- Олія600мг
- Лавровий лист
- Перець горошком
- Тим’ян
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Обов’язково спробуйте рецепт з часнику за відео-рецептом від Утехо. Автоклавування забезпечує стерильність і збереження продукту, дозволяючи насолоджуватися часником конфі навіть у зимові дні. Ця страва стане однією з улюблених, адже це не лише смачно, а й корисно, часник підтримає ваш імунітет і створить затишну атмосферу навіть у найхолоднішу пору року.
21.11.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.