Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Рецепти паштетів в автоклаві

Рецепти паштетів в автоклаві

Полюбляєте ласувати смачним паштетом, а готувати лінь? Маємо для вас чудове рішення ㅡ зробіть паштет у банках та простерилізуйте його в автоклаві, а смакуйте взимку. Ви отримаєте чудову закуску, яку можна відкрити в будь-який час та зробити смачний бутерброд.

А крім чудових смакових якостей, паштет ㅡ ще й поживна страва, що містить в собі багато корисних елементів. У цій статті ви знайдете цікаві рецепти, які можете з легкістю приготувати в автоклаві.

ХІТИ ПРОДАЖІВ


Свинний паштет


Пропорції інгредієнтів:

  • свинна підчеревина ㅡ 75%;
  • свинна печінка ㅡ 25%.

Приправи (в пропорції на 1 кг відвареного м’яса):

  • сушений майоран ㅡ 3 г;
  • сушений базилік ㅡ 1 г;
  • перець білий мелений ㅡ 3 г;
  • мускатний горіх ㅡ 2 г;
  • часник ㅡ 2-3 зубчики або 1,5 г сушеного;
  • цибуля ㅡ 1 кг;
  • олія.


Спосіб приготування:

  1. 700 грам цибулі очищаємо та кладемо в каструлю, куди наливаємо воду та трішки підсолюємо. Доводимо до кипіння.
  2. М'ясо та печінку нарізаємо невеликими шматочками і проварюємо в окропі по черзі по 5 хв. З відвареної свинини видаляємо шкіру.
  3. Залишки цибулі чистимо та обсмажуємо на олії до золотистого відтінку.
  4. М’ясо й печінку збиваємо в блендері. Додаємо цибулю, спеції та бульйон, який залишився після варіння м’яса, щоб вийшла сметаноподібна маса.
  5. Банки заповнюємо паштетом приблизно на ¾, оскільки в процесі стерилізації продукт збільшиться в об’ємі.

Консервуємо в автоклаві 40 хвилин при 110 градусах. Після завершення цього процесу банки потрібно перевернути догори дном.


Паштет із курячої та свинної печінки


Інгредієнти:

  • заморожена печінка ㅡ 2,8 кг;
  • цибуля ріпчаста ㅡ 4 шт.;
  • морква ㅡ 4 шт.;
  • вершкове масло ㅡ 400 г;
  • сіль ㅡ 10 г/кг;
  • перець чорний мелений;
  • мускатний горіх.


Спосіб приготування:

  1. Печінку розморожуємо та ретельно промиваємо, чистимо. Пропорція свинної та курячої печінки не важлива.
  2. Окремо бланшуємо в киплячій воді два види печінки: свинну ㅡ 20 хв., курячу ㅡ 10 хв.
  3. Цибулю та моркву чистимо і подрібнюємо: цибулю нарізаємо середнiм кубиком, а моркву натираємо на грубій тертці.
  4. Овочі обсмажуємо на вершковому маслі до готовності.
  5. Всі інгредієнти пропускаємо через м’ясорубку, а отриману масу ще додатково блендеруємо.
  6. Додаємо спеції за смаком та ретельно перемішуємо, заповнюємо банки, не докладаючи 3 см до верху.

Банки закриваємо кришками та відправляємо в автоклав. Процес автоклавування за даним рецептом триває 40 хвилин при 110 градусах.


Паштет “Туристичний”


Інгредієнти:

  • свинна печінка ㅡ 1,8 кг;
  • м’ясо свинне ㅡ 1,8 кг;
  • сало ㅡ 5 кг;
  • цибуля ріпчаста ㅡ 12 шт.;
  • курячі яйця ㅡ 12 шт.;
  • сіль ㅡ 2 ст. л.


Спосіб приготування:

  1. Печінку відварити до готовності та подрібнити в м’ясорубці разом із сирим м’ясом і салом.
  2. Цибулю очищаємо та пропускаємо через м’ясорубку або дрібно нарізаємо.
  3. До отриманого фаршу додаємо яйця, сіль і ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.

Паштет кладемо в банки та закриваємо кришками. Консервуємо в автоклаві 40 хвилин при 110 градусах.


Паштет зі свинної голови


Інгредієнти:

  • свинна голова ㅡ 1 шт.;
  • свинна печінка ㅡ 1 шт.;
  • манна крупа ㅡ 1 ст.;
  • цибуля ㅡ 6 шт.;
  • курячі яйця ㅡ 7 шт.;
  • молоко ㅡ 0,5 л;
  • сіль;
  • перець чорний мелений;
  • спеції за смаком.


Спосіб приготування:

  1. Голову відварюємо до готовності, охолоджуємо та відділяємо м’ясо від кісток.
  2. М’ясо, цибулю та сиру печінку пропускаємо через м’ясорубку.
  3. Молоко кип’ятимо та залишаємо до повного остивання.
  4. До фаршу додаємо яйця, холодне молоко та манку. А також спеції за смаком та ретельно перемішуємо.

Розкладаємо отриману масу в банки, залишаючи 3 см вільного місця від верху. Стерилізуємо при 110 градусах 40 хвилин.

Компанія UTEHO (Укрпромтех) виготовляє автоклави різного об’єму та модифікацій. Тут ви знайдете моделі з нержавіючої сталі та чорного металу, а також промислові моделі автоклавів.

Окрім автоклавів, компанія “Укрпромтех” виготовляє самогонні апарати та ректифікаційні колони. Разом з перегонними кубами вони формують повний комплекс для якісного самогоноваріння.

На сайті представлена велика кількість товарів із нержавійки: електричні та дров'яні водогрійні титани, сироварні,вакуумні масажери для м'яса, коптильні та клітки для перепелів, а також сковороди з диску борони.

Наші менеджери завжди готові допомогти вам у виборі автоклава чи іншого пристрою. Також ви можете отримати консультацію щодо роботи автоклава та відповіді на всі запитання за контактними номерами: (050) 376-60-86 або (067) 370-27-22.

Читайте також:

Поділіться з друзями


Відповісти
не можу нарадуватись ви супер молодці !!!!!!!!!!!!!!!!!