Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Згущене молоко в автоклаві
                 

Згущене молоко в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Згущівка
  • Icon 5 порцій
  • Icon 25 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Згущене молоко в автоклаві рецепт

Згущонка в автоклаві та її домашнє приготування  - це не лише спосіб відтворити смак дитинства, але й чудова можливість створити натуральний та смачний продукт без домішок. Варена згущонка в автоклаві потребує таких інгредієнтів: молоко, сухе молоко та цукор. Краще використовувати домашнє молоко, бо воно має високий вміст жиру та немає шкідливих домішок, але звичайно можна використовувати й магазинне молоко від перевіреного виробника, головне, щоб воно було якісне і не містило в складі шкідливих елементів (пальмової олії й т.д.) що можуть вплинути на приготування та смак готового продукту. Згущене молоко це джерело дитячих спогадів, солодкі вафельні тортики у мами або бабусі на кухні пам'ятає кожен. А також на основі згущеного молока є великий вибір неймовірних кремів та десертів.

Наприклад, швидкий рецепт від нашого шеф-повара: згущенка, кисла сметана та сіль - збийте все до однорідної маси. Такий солодкий крем на основі вареної домашньої згущенки, має легку кислинку. Його сміливо можна використовувати для десертів чи сирників.

Домашня згущонка в автоклаві - переваги:

  • Натуральний склад. Така варене згущене молоко не містить штучних добавок та консервантів, вона корисніша та безпечніша, ніж магазинні аналоги.
  • Регулювання солодкості. Хтось любить в міру солодку згущівку, а комусь смакує приторна солодкість. Контролюйте кількість цукру в рецепті, та приготуйте продукт саме таким, як вам подобається.
  • Висока якість. Перевірені інгредієнти дають можливість отримати продукт високої якості, який підійде для ваших кулінарних експериментів.
Згущене молоко в автоклаві – це створення улюблених солодощів та десертів з максимальним контролем над якістю та складом продукту.

Варене згущене молоко на 5 баночок об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Молоко (домашнє)
  • Цукор1кг
  • Молоко сухе 26%300гр

Крок 1

З'єднуємо всі інгредієнти (молоко, сухе молоко та цукор) в великій посудині.

Крок 2

Ставимо на плиту на невелику температуру.

Крок 3

Помішуємо до повного розчинення цукру.

Крок 4

Готову суміш заливаємо в банки залишаючи 2-3 см до краю банки.

Крок 5

Закриваємо банки кришками

Крок 6

Заливаємо воду в автоклав.

Крок 7

Закладаємо банки зі згущеним молоком в автоклав.

Крок 8

Консервуємо при температурі 110 градусів 25 хвилин.

Крок 9

Дістаємо готові баночки з домашнім згущеним молоком та насолоджуємося неповторним смаком.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Домашня згущонка готова до вживання! Ви отримаєте приємний солодкий, карамельно-молочний смак, який ідеально підійде для випічки, десертів та просто як самостійний смаколик. Відчуйте смак дитинства та насолоджуйтесь натуральними ласощами, приготованими власноруч.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.