Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!

Гарантія якості від УКРПРОМТЕХ

Гарантія якості від УКРПРОМТЕХ

Сучасний ринок автоклавів в Україні та країнах СНД представлений великим різноманіттям виробників, які виготовляють безліч моделей та комплектації. Саме тому пересічному покупцю буде нелегко обрати якісний агрегат для консервування, а найголовніше ㅡ бути впевненим у його надійності.

Але відтепер вибір став очевидним: компанія “УКРПРОМТЕХ” першою в Україні отримала Сертифікат відповідності. А це означає, що всі наші автоклави офіційно визнані надійними та відповідають найвищим чинним нормам.

Для того, щоб отримати такий сертифікат, нам довелось пройти два види досліджень у різних організаціях, які й видали нам протоколи досліджень. Перший протокол ㅡ це перевірка автоклава на максимально можливий тиск (до розриву). Інший протокол ㅡ це перевірка автоклаву по параметрах ТУ.


Випробування автоклава на розрив


Чи не найголовнішою характеристикою автоклава є герметичність. Вона важлива, оскільки під час роботи в агрегаті створюється тиск і висока температура. У випадку розгерметизації чи розриву апарату можуть постраждати люди чи навіть трапиться пожежа в будинку. Компанія “Укрпромтех” приділяє цьому аспекту велику увагу ㅡ на всіх автоклавах встановлений аварійний клапан, який запобігає цьому.

Щоб це довести, ми звернулися до Інституту електрозварювання імені Є. Патона НАН України, який є провідною установою в Україні у сфері зварювання. На його базі було проведено дослідження автоклава серії “А” при різному тиску.


Робочий тиск автоклавів становить 4-4,5 атм. Аварійний клапан, який спрацьовує при 6 атм., тим самим унеможливлює ріст тиску та пошкодження автоклава. І дослідження тільки підтвердили це ㅡ при тискові 6 атм. клапан почав плавно відкриватись, а досягнувши 6,4 атм. ㅡ відкрився повністю. Дане дослідження довело, що при правильному використанні автоклав повністю безпечний.

Та це нас не зупинило, і ми зняли аварійний клапан та продовжили піднімати тиск. Це та наступні дослідження відбувалися з метою дізнатись, який максимальний тиск може витримати автоклав. Результати були втішними: вперше під час досліджень розгерметизація відбулася лише при тискові 24 атм. Але цілісність автоклава не була порушена, а тільки видавило тиском гуму ущільнювача, де витекла вода. Проте, сама гума залишилася цілісною та продовжувала функціонувати. Для подальшого підняття тиску в конструкцію автоклава додали притискні пластини. І це дало можливість підняти тиск до 31 атм. Саме після цього і відбулось фізичне пошкодження автоклава ㅡ у місці зварювального шва з'явилося точкове руйнування.

Протокол випробувань

Результат більш ніж вражаючий ㅡ автоклав витримав тиск в 7,5 раза вищий, ніж робочий. Тим паче, що, власне, розриву автоклаву не відбулось, а тільки ㅡ невелика тріщина. Таким чином це ще раз доводить надійність та безпечність автоклава, адже такого тиску досягти без спеціального обладнання майже неможливо. (Категорично заборонено проводити схожі експерименти в домашніх умовах!).


Сертифікат відповідності


Сертифікат якості


Схожі випробування провели також ВСЦ “Південтест” ㅡ орган із сертифікації. І всі випробування пройшли успішно. Після цього побутові автоклави лінійок “А”, “УТех”, “Че” та “Гуд” виробництва Укрпромтех є сертифікованими автоклавами, згідно всіх норм, а саме: ТУ У 28.9-3271812358-001:2021 “АВТОКЛАВИ ПРОДОВОЛЬЧІ ПОБУТОВІ. Технічні умови”, п.п. 1.1, 1.2.1.1 табл. 1, 2.2, 1.2.8-1.2.12, 1.2.16-1.2.23.


Якісні матеріали


Важливою складовою якісного та надійного автоклава є сировина, з якої його виготовляють. Компанія “Укрпромтех” виготовляє автоклави з нержавіючої та чорної сталі, і на всі ці матеріали є відповідні сертифікати.

Таким чином ви можете бути переконані в повній надійності та безпечності наших автоклавів. А з отриманими сертифікатами та проведеними дослідженнями це тепер доведено офіційно. Тому обирайте потрібний агрегат серед широкого модельного ряду автоклавів на нашому сайті.

Якщо бажаєте придбати автоклави компанії “УКРПРОМТЕХ”, ви можете обрати потрібну модель на нашому сайті. Зателефонувавши до наших менеджерів, ви отримаєте вичерпні відповіді на свої запитання, слушні поради та рекомендації. Звернутись можна за телефонами: (050) 376-60-86, (067) 370-27-22.

Також ми пропонуємо широкий асортимент інших виробів із металу: самогонні апарати, сироварні, титани, диски для пікніка, коптильні тощо. Обравши нас, ви отримаєте якісний товар, який спростить приготування улюблених страв.

Читайте також:

Поділіться з друзями


04.06.2021