Тушонка в автоклаві
- Середній рівень
- М'ясо
- 4 порції
- 40 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт тушонка в автоклаві
Тушонка в автоклаві - відмінний варіант для швидкого та смачного обіду або вечері. Домашня тушонка в автоклаві чудово підійде як для буднів, коли час на приготування обмежений, так і для особливих випадків, коли ви хочете порадувати себе і своїх близьких чимось смачненьким. Також ця страва зі свинини добре підійде для походів на природу або польових умов, оскільки вона гарно зберігається, і не лише смачна, а й поживна. Незалежно від обставин, вона завжди буде прекрасним вибором!
Тушонка зі свинини, приготована в автоклаві - найкращий варіант для зберігання м'яса на довгий термін. Тушонка в автоклаві є повністю безпечною, адже спори палички збудника ботулізму можна знищити тільки при автоклавуванні. Цей метод приготування зберігає смакові якості та корисні властивості м'яса протягом тривалого часу, що робить його ідеальним для тих, хто шукає ефективний спосіб консервації свинини.
Рецепт тушонки на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгрідієнти
- Свинина (шия)2кг
- Сіль40гр
- Перець чорний горошок12шт
- Лавровий лист4шт
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Дізнавайтеся хитрощі приготування смачної домашньої тушонки в автоклаві. А також наш шеф-кухар поділився секретами приготування ідеального гарніру до тушкованки - картопляного пюре. Переглядайте відео, надихайтеся та готуйте смачну свинину в автоклаві, яка буде справжньою окрасою будь-якого столу.
15.07.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.