Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
М'ясний соус Болоньєзе на зиму
                 

М'ясний соус Болоньєзе на зиму

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon М'ясо
  • Icon 4 порції
  • Icon 30 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт Соус Болоньезе

М'ясний соус Болоньєзе - класичний італійський соус, який часто використовується для приготування пасти, такої як спагеті чи лазанья. Але зустрічаючи несподіваних гостей не завжди є можливість довго готувати, а неймовірний домашній соус Болоньєзе приготований попередньо в автоклаві, рятує в такій ситуації. Отож готуйте разом з нами, а потім відкривайте баночку ароматного та смачного соусу до спагеті коли забажаєте.

Головний секрет соусу полягає в його термообробці в автоклаві. Автоклавування зберігає відмінні смакові властивості, знешкоджує всі бактерії та дозволяє зберігати продукти протягом тривалого часу. 

М'ясний соус БОЛОНЬЄЗЕ на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Цибуля шалот200гр
  • Морква100гр
  • Селера стебло150гр
  • Томатна паста100гр
  • Цукор20гр
  • Сіль / Перець
  • Вино червоне100мл
  • Фарш яловий1кг
  • Тим'ян свіжий1пучок
  • Олія соняшникова60 мл

Крок 1

Нарізаємо овочі (моркву, селеру та цибулю) на дрібний кубик.

Крок 2

Обсмажуємо овочі на олії.

Крок 3

Обсмажуємо м’ясо до готовності та додаємо сіль, перець, кілька лаврових листочків та тим’ян.

Крок 4

Додаємо до м’яса томатну пасту та вливаємо червоне вино.

Крок 5

Продовжуємо тушкувати м’ясо до випаровування спиртів з вина 4-5 хв.

Крок 6

Змішуємо готові овочі та м’ясо.

Крок 7

Розкладаємо по баночках залишаючи 2 см до краю кришки. Закриваємо кришки.

Крок 8

Закладаємо баночки в автоклав.

Крок 9

Заливаємо воду в автоклав покриваючи кришку банки на 2 см.

Крок 10

Стерилізуємо в автоклаві при температурі 110 градусів 30 хв.

Крок 11

Дістаємо наші баночки з готовим м’ясним соусом болоньєзе і смакуємо!

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Справжня магія італійського смаку тепер доступна для вас в будь-який час - просто відкрий баночку неперевершеного м'ясного соусу Болоньєзе й насолоджуйся гастрономічними нотками Італії на вашому столі.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.

Відповісти
Цікавий рецепт, дякую!
Відповісти
Відео ТОП! Дуже сподобалося!
Відповісти
відео класне, дякуємо за смачний рецепт
Відповісти
Відео класне, дякую!