М'ясний соус Болоньєзе на зиму
- Середній рівень
- М'ясо
- 4 порції
- 30 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт Соус Болоньезе
М'ясний соус Болоньєзе - класичний італійський соус, який часто використовується для приготування пасти, такої як спагеті чи лазанья. Але зустрічаючи несподіваних гостей не завжди є можливість довго готувати, а неймовірний домашній соус Болоньєзе приготований попередньо в автоклаві, рятує в такій ситуації. Отож готуйте разом з нами, а потім відкривайте баночку ароматного та смачного соусу до спагеті коли забажаєте.
Головний секрет соусу полягає в його термообробці в автоклаві. Автоклавування зберігає відмінні смакові властивості, знешкоджує всі бактерії та дозволяє зберігати продукти протягом тривалого часу.
М'ясний соус БОЛОНЬЄЗЕ на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Цибуля шалот200гр
- Морква100гр
- Селера стебло150гр
- Томатна паста100гр
- Цукор20гр
- Сіль / Перець
- Вино червоне100мл
- Фарш яловий1кг
- Тим'ян свіжий1пучок
- Олія соняшникова60 мл
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Крок 11
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Справжня магія італійського смаку тепер доступна для вас в будь-який час - просто відкрий баночку неперевершеного м'ясного соусу Болоньєзе й насолоджуйся гастрономічними нотками Італії на вашому столі.
08.04.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.