Notice: Undefined index: biatv-cookie in /home/autoclav/public_html/catalog/model/extension/module/referrer.php on line 27 Згущене молоко в автоклаві рецепт в домашніх умовах
Працюємо з 08:00 до 21:00
Щодня. Без вихідних!
Телефонуйте зараз!

Згущене молоко в автоклаві

Згущене молоко в автоклаві

Автоклав призначений не тільки для паштетів та іншої традиційної консервації. Можна взяти будь-який рецепт згущеного молока в автоклаві і приготувати приголомшливі ласощі - набагато смачніше, ніж магазинний варіант. Приготування дуже просте і не займає багато часу. На доказ - кілька класичних і авторських рецептів. Але перед цим важливо відзначити, що критерій смачного згущеного молока - свіже, якісне, цільне і жирне молоко. Його краще брати на ринку, причому у перевіреної господині.


Новаторський рецепт згущеного молока в автоклаві




Для цих ласощів необхідні такі інгредієнти:

  • вершки 30-відсоткової жирності - 1 л;
  • цукор - 1,2 кг;
  • сухе молоко - 400 г;
  • дитяче харчування сухе - 200 г;
  • ванілін (не обов'язково, за бажанням).

Готується згущене молоко в автоклаві так: цукор розмішуємо з невеликою кількістю теплої води (але не розчиняємо), додаємо вершки, дитяче харчування, а потім сухе молоко, ванілін і ретельно перемішуємо. Для розмішування краще скористатися міксером: він дозволить отримати однорідну масу. У чисті банки (краще пів-літрові) заливаємо суміш, залишаємо трохи місця перед шийкою і закатуємо. Після банки потрібно відправити в автоклав на 20 хвилин при температурі 105 градусів Цельсія.


Найпростіший рецепт згущеного молока в автоклаві


Традиційна згущене молоко в автоклаві в домашніх умовах готується з таких інгредієнтів (розрахунок на 1 півлітрову банку):

  • домашнє молоко - 250 г;
  • сухе молоко - півтора мірних склянки;
  • цукор - стільки ж.

Приготування елементарне: всі компоненти змішуємо до однорідної маси (знову-таки, краще це робити міксером). Готову суміш розливають по банках, консервуємо і залишаємо в автоклаві на 20-30 хвилин при 105-градусної температури.


Сгущенка в автоклаве рецепт


Згущене молоко з сухого молока в автоклаві


Найпростіше приготування згущеного молока в автоклаві доступно за допомогою таких компонентів (розрахунок на 1 л готового продукту):

  • сухе молоко - 4 мірних склянки;
  • цукор - 2 склянки;
  • молоко - 1 стакан;
  • вершкове масло - 50 г.

Молоко краще попередньо закип'ятити, Після в нього додати цукор і масло, ретельно збити міксером. Не зупиняючись, в суміш додати сухе молоко (краще це робити поступово). Зупинити збивання можна, як тільки в суміші не буде жодної грудочки. Одержаний продукт розлити по банках, закатати і поставити в наповнений водою автоклав. Процес приготування займає до 20 хвилин при 105 градусах Цельсія.


Класичний домашній рецепт згущеного молока в автоклаві


Як приготувати згущене молоко в автоклаві за традиційним рецептом? Дуже просто: знадобляться всього два компоненти:

  • дуже жирне молоко - 1 л;
  • цукор - 500 г.

Сгущенка в автоклаве фото


Між іншим, тільки ці інгредієнти повинні бути в складі фабричного згущеного молока. Будь-які жири та загусники - абсолютно зайві. Як готувати? Цукор потрібно розчинити в молоці, ретельно перемішати, розлити по банках і закатати. Банки помістити в автоклав і варяити при 105-градусної температури мінімум півгодини. Можлива зміна кольору готового продукту - він може вийти трохи коричневим. Але це ніяк не позначиться на смакових якостях.

До речі, в автоклаві можна обробити готове згущене молоко, щоб отримати «іриску». Рецепт як зварити згущене молоко в автоклаві елементарний: дотримуючись пропорції класичного рецепту згущеного молока, слід збільшити час приготування від 20 до 45 хвилин при 105-градусної температури.

Наша компанія пропонує якісні фабричні автоклави, які дозволять вам реалізувати будь-який рецепт згущеного молока і значно спростити домашню консервацію. Доступні ціни, різні варіанти обсягів і комплектації, гарантована безпека і надійність - головні переваги продукції. Ми можемо відправити покупку в будь-який регіон України.

Читайте також:

Поділіться з друзями

0

15.04.2019