Працюємо з 08:00 до 21:00
Щодня. Без вихідних!
Телефонуйте зараз!

Супи в автоклаві

Супи в автоклаві

Перші страви ー це основа будь-якої кухні. Існує безліч їх видів, які мають свій особливий рецепт та смак. Теплий суп завжди зігріє в холодну пору року, але не завжди є бажання чи час його готувати. Саме тому пропонуємо вам рецепти найпопулярніших перших страв в автоклаві. Їх можна просто відкрити, розігріти і смакувати.


Борщ в автоклаві


Інгредієнти (на 1 півлітрову банку):


  • свинина ー 80 г
  • картопля ー 50 г
  • цибуля ー 1 шт.
  • морква ー 1 шт.
  • капуста ー 100 г
  • буряк ー 100 г
  • квасоля ー 1 ст. л.
  • червоний перець болгарський ー 50 г
  • томатна паста ー 50 г
  • перець чорний мелений ー 1 г
  • сіль ー 4 г
  • оцет ー 1 ст. л.
  • перець чорний горошком ー 2 шт.
  • олія соняшникова рафінована ー 1 ст. л.
  • вода



Спосіб приготування:


  1. Свинину порізати кубиками та викласти на дно банки.
  2. Картоплю помити та нарізати кубиками і покласти наступним шаром у банку.
  3. Капусту грубо нарізаємо та кладемо в банку зверху, додавши сіль.
  4. Цибулю почистити та нарізати великими кубиками. Моркву та буряк помити, очистити від шкірки і натерти на грубій тертці. Далі моркву та цибулю смажити на олії. Згодом додаємо буряк і болгарський перець. У кінці додати томатну пасту й оцет. Готову зажарку покласти в банку.
  5. Далі додаємо квасолю та перець. Зверху заливаємо все водою так, щоб до верху кришки залишились 2 см.

Перед споживанням такого борщу рекомендуємо додати 1 ложку сметани для більш яскравого смаку.

ХІТИ ПРОДАЖІВ


Солянка в автоклаві


Інгредієнти (на 1 півлітрову банку):


  • свинина ー 50 г
  • картопля ー 50 г
  • цибуля ー 1 шт.
  • морква ー 1 шт.
  • томатна паста ー 100 г
  • ковбаса (різних копчених видів) ー 100 г
  • копчена курка ー 50 г
  • оливки чорні без кісточок ー 5 шт.
  • квашений огірок ー 2 шт.
  • перець чорний мелений ー 0,5 г
  • сіль ー 4 г
  • лавровий лист ー 1 шт.
  • олія соняшникова рафінована ー 1 ст. л.
  • італійські трави (суміш) ー 1 ч. л.
  • вода



Спосіб приготування:


  1. Свинину порізати кубиками та викласти на дно банки.
  2. Картоплю помити та нарізати кубиками і покласти наступним шаром у банку.
  3. Цибулю почистити та нарізати великими кубиками. Моркву помити й очистити від шкірки та натерти на грубій тертці. Далі моркву і цибулю смажити на олії. В кінці додати томатну пасту та італійські трави. Готову зажарку покласти в банку.
  4. Ковбасу і копчену курку нарізати кубиком та покласти в банку.
  5. Квашені огірки середнього розміру нарізати невеликими кубиками й додати в банку.
  6. Далі додаємо оливки та всі приправи: сіль, перець, лавровий лист і заливаємо все водою так, щоб до верху кришки залишились 2 см.

Перед споживанням солянки рекомендуємо додати 1 ложку сметани для більш яскравого смаку.


Розсольник в автоклаві


Інгредієнти (на 1 півлітрову банку):


  • свинина ー 70 г
  • картопля ー 50 г
  • цибуля ー 1 шт.
  • морква ー 1 шт.
  • томатна паста ー 50 г
  • перлова крупа ー 1 ст. л.
  • квашені огірки ー 1 шт.
  • перець чорний мелений ー 1 г
  • сіль ー 4 г
  • олія соняшникова рафінована ー 1 ст. л.



Спосіб приготування:


  1. Перлову крупу необхідно попередньо замочити в холодній воді на 5 годин.
  2. Свинину порізати кубиками та викласти на дно банки.
  3. Картоплю помити та нарізати кубиками і покласти наступним шаром у банку.
  4. Квашені огірки середнього розміру нарізати невеликими кубиками та додати в банку.
  5. Цибулю почистити і нарізати великими кубиками. Моркву помити та очистити від шкірки й натерти на грубій тертці. Далі моркву та цибулю смажити на олії. В кінці додати томатну пасту. Готову зажарку покласти в банку.
  6. Замочену перлову крупу необхідно покласти в банку, а також додати сіль, перець, лавровий лист.
  7. Далі заливаємо все водою так, щоб до верху кришки залишились 2 см.

Грибний суп в автоклаві


Інгредієнти (на 1 півлітрову банку):


  • картопля ー 50 г
  • цибуля ー 1 шт.
  • морква ー 1 шт.
  • шампіньйони ー 200 г
  • перець чорний мелений ー 1 г
  • сіль ー 4 г
  • грибна приправа ー 0,5 ч. л.
  • олія соняшникова рафінована ー 1 ст. л.



Спосіб приготування:


  1. Свинину порізати кубиками та викласти на дно банки.
  2. Картоплю помити й нарізати кубиками і покласти наступним шаром у банку.
  3. Цибулю почистити та нарізати великими кубиками. Моркву помити і очистити від шкірки та натерти на грубій тертці. Далі моркву й цибулю смажити на олії до готовності. Готову зажарку покласти в банку.
  4. Шампіньйони помити та порізати на 8 частинок і покласти в банку. Також додаємо сіль, перець й грибну приправу і заливаємо все водою так, щоб до верху кришки залишились 2 см.

Гороховий суп в автоклаві


Інгредієнти (на 1 півлітрову банку):


  • свинина ー 80 г
  • картопля ー 70 г
  • горох сушений ー 2 ст. л.
  • цибуля ー 1 шт.
  • морква ー 1 шт.
  • перець чорний мелений ー 1 г
  • сіль ー 4 г
  • перець чорний горошком ー 2 шт.
  • олія соняшникова рафінована ー 1 ст. л.
  • лавровий лист ー 1 шт.
  • кріп, петрушка ー 10 г
  • цибуля зелена ー 10 г



Спосіб приготування:


  1. Горох необхідно попередньо замочити в холодній воді на 10 годин.
  2. Свинину порізати кубиками та викласти на дно банки.
  3. Картоплю помити й нарізати кубиками і покласти наступним шаром у банку.
  4. Цибулю почистити та нарізати великими кубиками. Моркву помити й очистити від шкірки та натерти на грубій тертці. Далі моркву і цибулю смажити на олії до готовності. Готову зажарку покласти в банку.
  5. Замочений горох необхідно покласти в банку, а також додати сіль, перець, лавровий лист та дрібно нарізану зелень.
  6. Далі заливаємо все водою так, щоб до верху кришки залишились 2 см.

Перед споживанням горохового супу ми рекомендуємо додати грінки (білий хліб нарізати кубиками, перемішати з олією та подрібненим часником і сушити в духовці або на сковорідці).

Такі страви потрібно автоклавувати 30 хвилин при температурі 110 °C. Ці рецепти універсальні, і їх легко можна консервувати разом, залежно від ваших побажань.

Компанія “Укрпромтех” виготовляє сучасні електричні, газові та універсальні автоклави, розроблені провідними фахівцями галузі. Усі наші автоклави виготовлені з дотриманням норм безпеки та з якісної сировини за допомогою сучасних технологій.

Якщо у вас виникли запитання, ви можете звернутися до нас за телефонами: (050) 376-60-86, (067) 370-27-22. Наші досвідчені менеджери проконсультують вас на будь-які теми, пов’язані з автоклавами та їх використанням.

Для консультації ви можете звернутися до наших спеціалістів за номерами: (050) 376-60-86 або (067) 370-27-22. Також пишіть нам на електронну пошту: autoclav24@gmail.com або залишайте заявку на сайті, і ми обов’язково вам зателефонуємо.

Читайте також:

Поділіться з друзями


26.04.2021