Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!

Корисні статті / Блог


Що потрібно знати, аби збільшити термін роботи автоклава
07 грудня

Що потрібно знати, аби збільшити термін роботи автоклава

Автоклав ㅡ пристрій, призначений для консервування м’яса, риби, грибів, овочів та фруктів. Як і будь-який побутовий предмет, автоклав має певні правила експлуатації, дотримуючись яких термін роботи автоклава буде тривалим. Також зауважимо, що при автоклавуванні використовуються тиск та висока температура, тому під час використання агрегата потрібно дотримуватися техніки безпеки. При покупці авток..
Переглянути рецепт
Автоклави: різниця між серіями
07 жовтня

Автоклави: різниця між серіями

При покупці будь-якої техніки, в тому числі автоклавів, клієнт має визначитись, який саме він хоче пристрій серед різноманіття моделей та серій. Важливо обирати тільки серед якісної та сертифікованої техніки, якою є автоклави компанії “Укрпромтех”. Якщо ви бажаєте купити автоклав “Укрпромтех”, ви отримаєте: надійного помічника в консервуванні; сертифікований товар, згідно всіх стандартів; га..
Переглянути рецепт
Чим відрізняється автоклав від скороварки?
28 вересня

Чим відрізняється автоклав від скороварки?

Сезон закруток на зиму набирає обертів, і господині використовують різні способи стерилізації продуктів, починаючи від звичайної каструлі, яку ставлять на плиту, і закінчуючи скороварками та автоклавами, які безпосередньо призначені для цього процесу. У цій статті ми розглянемо різницю між автоклавами та скороварками і розкажемо, який пристрій краще використовувати для консервування тих чи інших ..
Переглянути рецепт
Як правильно зберігати консервацію
20 липня

Як правильно зберігати консервацію

Зробити консервацію в домашніх умовах легко, якщо користуватись сучасними автоклавами ㅡ приладами, які полегшують цю роботу господиням. Проте не менш важливо правильно зберігати готову продукцію, тому що консерва може зіпсуватись. Існують загальні правила зберігання домашніх заготовок. Овочеві консерви, які попередньо піддавались термічній обробці (варились, тушкувались тощо), можна зберігати при..
Переглянути рецепт
Ринок нержавіючої сталі та чорного металу
09 червня

Ринок нержавіючої сталі та чорного металу

Від грудня 2020 р. нержавіюча сталь подорожчала на 70 %, а саме ㅡ від ціни в 70 грн за кг дійшла до 120 грн за кг та продовжує рости. Чорний метал за цей самий період подорожчав вдвічі. Такий різкий ріст цін болюче вдарив майже по всіх секторах економіки, але в першу чергу він стосується таких виробництв, як наше, адже ми виробляємо товари, які на 90 % складаються з металу. Чому ростуть ціни? Які ..
Переглянути рецепт
Гарантія якості від УКРПРОМТЕХ
04 червня

Гарантія якості від УКРПРОМТЕХ

.img1{ width: 50%; } .video_test{ width: 853px; height: 480px; } @media screen and (max-width: 800px) { .video_test{ width: 100%; height: 180px; } .img1{ width: 100%; } } Сучасний ринок автоклавів в Україні та країнах СНД представлений великим різноманіттям виробників, які виготовляють безліч моделей та комплектації. Саме тому пересічному покупцю буде нелегко обрати якісний агр..
Переглянути рецепт
Історія консервування
23 квітня

Історія консервування

У сучасному світі консервування відіграє важливу роль у приготуванні та зберіганні продуктів і страв. Понад 30 % їжі, яку ми споживаємо ‒ консервована. Цьому сприяє технологічний розвиток ‒ будь-яка сім’я може придбати автоклав і легко та швидко консервувати улюблені страви для довшого їх зберігання. Але так було не завжди. В давні часи зберігання продуктів вважали чи не найголовнішим питанням, в..
Переглянути рецепт
Гідравлічні випробування автоклава
17 березня

Гідравлічні випробування автоклава

.video_test{ width: 853px; height: 480px; } @media screen and (max-width: 800px) { .video_test{ width: 100%; height: 180px; } } Виробництво автоклавів - процес, який вимагає декілька рівнів перевірок та тестів перед тим, як автоклав відправиться до покупця. Одним з найважливіших характеристик автоклава є герметичність. Враховуючи те що всередині автоклава утворюється тиск, апарат пов..
Переглянути рецепт
Вибір домашньої сироварні
08 березня

Вибір домашньої сироварні

У сучасній кулінарії набирає популярності тенденція щодо екологічності приготування страв та відсутності шкідливих речовин у продуктах. Це породило попит на виготовлення продуктів та страв у домашніх умовах. Одним із найпопулярніших таких продуктів є сир. Придбавши домашню сироварню компанії “УКРПРОМТЕХ”, ви отримаєте можливість легко, а головне - безпечно, тобто без використання шкідливих добаво..
Переглянути рецепт
TIG-метод зварювання
16 лютого

TIG-метод зварювання

При виготовленні автоклава одним із основних етапів є зварювання частин. Цей процес важливий тому, що основною характеристикою є герметичність. Саме якісно зварені елементи один із одним забезпечують герметичність корпусу та довговічність автоклава. Автоклави компанії “Укрпромтех” зварені TIG-методом в аргоновому середовищі. Цей спосіб гарантує якісні шви на з'єднаннях ..
Переглянути рецепт
Підготовка продуктів до консервації
28 грудня

Підготовка продуктів до консервації

*{ font-family:: Open Sans; } Консервування — кропіткий процес, що вимагає великої кількості часу, завдяки якому можна отримати смачні консерви на зиму. Важливо дотримуватися не тільки рецептів, а й звертати увагу на вибір і підготовку продуктів для консервації. Консервуючи в автоклаві, вибирайте якісні та свіжі продукти. Як вибрати й підготувати овочі та фрукти для консервування В першу ..
Переглянути рецепт
Принцип роботи домашнього водяного автоклава. Інструкція по застосуванню
19 листопада

Принцип роботи домашнього водяного автоклава. Інструкція по застосуванню

Домашній автоклав – це пристрій, який забезпечує фізичний метод стерилізації шляхом знищення бактерій, вірусів і навіть спор за допомогою пари під тиском. Автоклав стерилізує матеріали, нагріваючи їх до необхідної температури протягом певного періоду часу. Автоклави діляться на дві основні категорії: парові і водяні. За принципом дії вони схожі, але є деякі відмінності, які полягають: в кілько..
Переглянути рецепт
Консервація: як правильно робити
19 листопада

Консервація: як правильно робити

До того як холодильники стали звичайним явищем, люди врівноважували «припливи» і «відпливи» врожаю, зберігаючи надлишки для подальшого використання. Одним із способів збереження їжі було консервування. Більшість продуктів можна безпечно консервувати тільки при високій температурі і високому тиску. Саме тому консервація в автоклаві користується такою популярністю. Основний принцип консервуван..
Переглянути рецепт
Який самогонний апарат найкращий та як його вибрати?
03 вересня

Який самогонний апарат найкращий та як його вибрати?

Самогонні апарати набирають популярність, оскільки ціни на алкогольні напої постійно зростають, а якість спиртного при цьому знижується. Тому набагато доцільніше самостійно готувати настоянки, лікери, вино і т. д. Однак змайструвати дистиллятор правильно і надійно під силу не кожному, тому простіше купити готовий варіант. Але постає питання, як вибрати якісне, функціональне і ефективний пристрій. ..
Переглянути рецепт
Автоклав із газового балона своїми руками: інструкція
24 червня

Автоклав із газового балона своїми руками: інструкція

Напевно, кожна господиня мріє легко і смачно робити домашню консервацію. Що може бути краще, ніж натуральний продукт без ГМО та іншої шкідливої ​​хімії?Раніше це був дуже складний процес: стерилізація, варіння, закачування, купа витрачених нервів і кінцевий результат не завжди радував. Але часи змінилися і можна процес значно спростити. Як? Виготовити автоклав своїми руками. У даній статті ви дізн..
Переглянути рецепт
Вибираємо промисловий автоклав: на що звернути увагу
23 червня

Вибираємо промисловий автоклав: на що звернути увагу

Автоклав промисловий - це пристрій, призначений для виготовлення консервної продукції у великих масштабах. Дані системи дозволяють працювати як зі скляними і бляшаними банками, так і з продуктами в м'якій упаковці.Для чого потрібен автоклав?Автоклавування - це процес стерилізації (пастеризації) молочних продуктів, паштетів, консерви з риби або м'яса, овочів або фруктів в спеціальній герметичній уп..
Переглянути рецепт
Який автоклав краще, газовий або електричний?
06 червня

Який автоклав краще, газовий або електричний?

.container-tab {width:100%;overflow: scroll} Щоб визначитися, який автоклав краще газовий або електричний, варто розібратися в характеристиках обох видів, розібрати їх переваги та недоліки.Переваги електричних і газових автоклавівАвтоклави діляться на електричні та газові моделі. Вони не відрізняються за якістю консервації і відмінно виконують свої функції. Різниця тільки в зручності вико..
Переглянути рецепт
Які купити кришки для консервації
06 червня

Які купити кришки для консервації

Для тривалого збереження смакових і корисних якостей у консервів важливо використовувати правильні кришки для закатки в автоклаві. При порушенні герметичності, окисленні продукту, всю їжу доведеться викинути. Важливо розуміти, які кришки потрібно використовувати для консервування в автоклаві.Для процесу автоклавування підходять як жерстяні, так і гвинтові кришки. Не можна використовувати тільки пл..
Переглянути рецепт
Як працює домашній автоклав
06 червня

Як працює домашній автоклав

Домашній автоклав - це спеціальний агрегат для консервації продуктів. Він значно спрощує процес приготування заготовок на зиму, економить час і гроші. Автоклав може стати кращим другом сучасної домогосподарки, і справляється навіть з величезними обсягами.Підготовка до консерваціїПерш за все, визначитися зі стравою , чи підходять ці продукти для приготування в автоклаві. Вибирайте перевірені рецепт..
Переглянути рецепт
Як працює автоклав: інструкція і принцип роботи
06 червня

Як працює автоклав: інструкція і принцип роботи

Автоклав - апарат, який використовується в різних галузях промисловості і в побуті. Його дія заснована на значному підвищенні температури, що супроводжується високим тиском. Це дозволяє створювати умови для якісної обробки овочів і м'яса, добрив, будь-яких речовин, які розміщені всередину пристрою.Автоклав в домашніх умовах використовується, щоб робити консерви. З ним заготівля консервацій перетво..
Переглянути рецепт
Як правильно обрати побутовий автоклав
06 червня

Як правильно обрати побутовий автоклав

.container-tab {width: 100%;overflow: scroll} Як правильно обрати побутовий автоклав, щоб він був високої якості, підходив під запити і мав адекватну ціну? Питання актуальне потенційним покупцям приладів для домашньої консервації. На ринку їх сотні, розібратися у всіх видах і матеріалах буває досить складно.Види і матеріали як критерії виборуВсі автоклави складаються з великої завантажувально..
Переглянути рецепт
Як правильно обрати бюджетний автоклав
06 червня

Як правильно обрати бюджетний автоклав

.container-tab {width:100%;overflow: scroll} Сучасні автоклави здатні стати хорошими помічниками на кухні. Вони допомагають спростити тривалий процес консервування продуктів, зробити його безпечнішим і якіснішим.Автоклав незамінний для швидкої консервації в домашніх умовах. Прилад дозволяє значно заощадити час для закруток, зробить процес безпечним і зручним для господинь. На жаль, більшість ..
Переглянути рецепт
Як правильно обрати автоклав
06 червня

Як правильно обрати автоклав

Автоклав - це те, що купується один раз і на довгі роки. Автоклав - не дешевий товар. Давайте підійдемо до цього питання експертно і розглянемо всі "за" і "проти". Всі автоклави діляться на дві категорії: виготовлені з чорного металу (просте залізо) або з нержавіючої сталі. Що краще? Однозначно автоклави з нержавійки краще, але і дорожче. Розглянемо всі плюси і мінуси обох варіантів!Автоклави з чо..
Переглянути рецепт
Як захиститися від ботулізму при консервуванні
06 червня

Як захиститися від ботулізму при консервуванні

Ботулізм - це серйозне захворювання, яке з'являється при вживанні їжі, що містить ботулотоксин. Це бактерія, яка розвивається при неправильній або неповній термічній обробці м'яса, риби, грибів, інших харчових продуктів. Кращий метод профілактики ботулізму при консервуванні - використання автоклава.Домашнє консервування та ботулізм взаємопов'язані. Саме при неправильному консервуванні ботулотоксин..
Переглянути рецепт
Як вибрати дров'яний водонагрівач для дачі
06 червня

Як вибрати дров'яний водонагрівач для дачі

Дров'яний водонагрівач - це спеціальний пристрій, що дозволяє отримати гарячу воду в будь-який час і в будь-якому місці, маючи доступ до дров. Це ідеальний варіант для місць, де немає можливості підключити комунікації. Зазвичай його вибирають для заміських будинків, дач, інших місць.Вибір водонагрівача для дачіЩоб зрозуміти, як вибрати дров'яний водонагрівач для дачі, варто розібратися в його особ..
Переглянути рецепт
Як вибрати диск з борони для пікніка
06 червня

Як вибрати диск з борони для пікніка

Їжа, приготована на багатті, відрізняється приємним смаком і ароматом. При вилазках на природу, пікніках і походах хочеться балувати себе приємними стравами і робити це зручним способом. Зазвичай люди вважають за краще смажити продукти на похідних сковорідках, але вони коштують дорого і мають велику вагу. Прекрасна альтернатива - використання дисків для пікніка.Сковорода для пікніка - це металева ..
Переглянути рецепт
Що таке автоклав
06 червня

Що таке автоклав

У зимову пору року домашні консервовані продукти завжди виступають в якості криниці вітамінів і корисних речовин. Банка варення, домашня тушонка, різні компоти, соки вважаються корисними смакотою взимку. Для заготівлі таких запасів доводиться прикладати певні зусилля і намагатися використовувати спеціальне додаткове обладнання.Надійний помічник для консервуванняАвтоклав (з грецької і латинської до..
Переглянути рецепт
Чому в автоклаві зриває кришки
06 червня

Чому в автоклаві зриває кришки

Домашній автоклав допомагає господаркам полегшити процес консервації в рази і заощадити час. Приготування відбувається при тиску, що перевищує атмосферний, і температурі понад 100 ° С. Це необхідно з метою знезараження консервів від патогенних мікроорганізмів, убезпечить продукти і збільшить термін придатності.В автоклаві під час стерелізації створюється високий тиск, а оскільки агрегат щільно зам..
Переглянути рецепт
Тиск і температура в домашньому автоклаві
06 червня

Тиск і температура в домашньому автоклаві

Домашній автоклав допомагає господаркам полегшити процес консервації в рази і заощадити час. Приготування відбувається при тиску, що перевищує атмосферний, і температурі понад 100 ° С. Це необхідно з метою знезараження консервів від патогенних мікроорганізмів, забезпечить продукти і збільшить термін придатності.В автоклаві під час стерелізації створюється високий тиск, а оскільки агрегат щільно за..
Переглянути рецепт
Основні помилки при автоклавуванні
06 червня

Основні помилки при автоклавуванні

Незважаючи на легкість в експлуатації побутових автоклавів, деякі люди здатні зробити помилку. Це погано, тому що неправильна експлуатація здатне зіпсувати вам ваші заготовки і привести до втрати продукту. Щоб не помилитися при автоклавуванні, дотримуйтесь правил описаних в паспорті інструкції до автоклавів.Помилка №1. Води залито в автоклав занадто багато. Якщо проігнорувати інструкцію і залити а..
Переглянути рецепт
Оплата частинами від ПриватБанку
06 червня

Оплата частинами від ПриватБанку

Розбивайте оплату за покупку на кілька місяців!Тепер на нашому сайті можна придбати товар з можливістю оплати частинами.Умови по сервісу "Оплата частинами"1. Максимальна кількість платежів на які можна розбити покупку - 6 шт.2. Процентна ставка - 2,9% на місяцьЯк оформити покупку в розстрочку?1. Оформити заявку- Виберіть потрібний вам товар на сайті і натисніть кнопку "купити" і "оформити замо..
Переглянути рецепт
Критичні помилки при виборі побутового автоклава
06 червня

Критичні помилки при виборі побутового автоклава

Давайте розберемо основні помилки при виробництві побутових автоклавів і на що варто звертати увагу вам, як покупцю, при виборі фірми виробника.1. Плоске дно або верх. Тиск не любить і не дружить з площинами. Автоклав такої конструкції не витримає тиску і його обов'язково роздує. Як би вас не запевняли в зворотному, важливо знати, що у всіх ємностях, які працюють під тиском верх і низ повинен бути..
Переглянути рецепт
Конструкція побутового автоклава
06 червня

Конструкція побутового автоклава

Автоклавування – найнадійніший спосіб стерилізації консервів. Після обробки в агрегаті при темепратурі 120°С консерви зберігають смак, корисні речовини і нейтралізують можливих паразитів.На прикладі - електричний автоклавУ цій статті ми детально розберемо і продемонструємо схематично все ті складові частини, з яких складається побутовоий автоклав. У нашому випадку представлений електричний варіант..
Переглянути рецепт
Колона ректифікації: принцип роботи і способи використання
06 червня

Колона ректифікації: принцип роботи і способи використання

В асортименті сьогоднішніх магазинів велика кількість обладнання для виробництва самогону, яке позиціонує себе як ректифікаційні колони. Їх діяльність заснована на передовій методиці виготовлення спирту, яка гарантує споживачеві продукт високої якості в гранично короткі терміни і без істотних енерговитрат. Радимо купити колону ректифікації в компанії Укрпромтех. Тут великий вибір товарів за оптима..
Переглянути рецепт
Етапи виробництва побутових автоклавів
06 червня

Етапи виробництва побутових автоклавів

Виробництво автоклава побутового - це досить трудомісткий процес, який займає чимало часу. Ви, як покупець, хотіли б знати, як же робляться автоклави і з яких напівфабрикатів вони складаються.1. Еліптичне днищеПерша і найважливіша деталь побутового автоклава - це еліптичне днище. Дуже важливо, що всі ті речі, які працюють під тиском, повинні мати циліндричну форму без прямих кутів. Ніяких площин, ..
Переглянути рецепт
Все про режими роботи побутових автоклавів
06 червня

Все про режими роботи побутових автоклавів

Термічна стерилізація продуктів харчування стала доступна і в домашніх умовах - потрібно всього лише придбати якісний побутовий автоклав і строго слідувати інструкції по його експлуатації. Правильно проведена автоклавна теплова обробка забезпечує:Загибель мікроорганізмів.Зменшення кількості спор мікроорганізмів до рівня, що забезпечує можливість тривалого зберігання консервації при середній кімнат..
Переглянути рецепт
Відповіді на типові запитання
06 червня

Відповіді на типові запитання

Ваші питання і наші відповіді 1. Баночки якого розміру можна консервувати в автоклаві?Можна всі види банок: 0,5 л. - 0,7л.- 1л. - 1,5л. - 2л. - 3л.2. Скільки води заливати в автоклав?Вода над банками в агрегаті повинна підніматися на 2-3 см, але і не досягати кришки бака. Навіть якщо ви не заповнили весь автоклав банками, воду заливати потрібно так щоб покрити баночки на 2 см і не більше .3. Чи м..
Переглянути рецепт
Фірмові пельмені консервовані
09 травня

Фірмові пельмені консервовані

Напевно, важко знайти представника сильної половини людства, який би байдуже ставився до такої традиційної страви, як пельмені. Існують десятки рецептів, що відносяться до приготування цієї страви, проте ми запропонуємо вам новий варіант, в якому основну роль відіграє автоклав.Взагалі побутові та промислові автоклави останнім часом стають досить поширеним кухонним обладнанням, що не дивно...
Переглянути рецепт
Показано з 1 по 38 із 38 (1 сторінок)